Persoonlijke zorg

Persoonlijke zorg

Persoonlijke zorg betekent bij Het Andere Wonen Waalre; waardige en liefdevolle zorg gericht op de bewoner. Dit is een enorm belangrijk onderdeel voor het welzijn van onze bewoners. Daarom luisteren wij goed naar de wensen en behoeften van onze bewoners hierin. Zij kunnen ook zo regie houden over het stukje zorg wat ze niet meer zelf kunnen.

Elkaar goed leren kennen
Om de juiste persoonlijke zorg te kunnen bieden moeten we elkaar goed leren kennen. Heidi en Dolf wonen in het cluster van appartementen. Zij zijn 24/7 aanwezig en zo ontstaat er een zeer persoonlijke relatie met elke bewoner.
Door dit intensieve contact kennen zij elke persoon door en door.

Het klein team van medewerkers zorgt ook voor een persoonlijke en liefdevolle zorg. Het team medewerkers is met zorg uitgekozen, zodat ze goed bij elkaar passen. Dit bevordert de werksfeer en het contact met de bewoners en hierdoor ook uw welzijn.

“Ze hebben hier altijd aandacht en tijd voor me!”

Welzijn
Niet alleen de persoonlijke zorg is belangrijk om het welzijn van onze bewoners te verbeteren. Ook het doen van activiteiten hoort hierbij. Het kan zijn dat u nog zelf uw hobby kunt beoefenen, dan willen we ervoor zorgen dat u dit voort blijft zetten. Maar als dit niet meer mogelijk is, dan zorg ons team ervoor dat er ook passende activiteiten georganiseerd worden. Dit kan heel uiteenlopend zijn van gezamenlijk eten tot aan een wandeling maken of vogelhuisjes voor in de tuin maken. Alles afgestemd op uw wensen en mogelijkheden.

Heeft u een vraag over
Het Andere Wonen Waalre?
Wilt u meer  weten over Het Andere Wonen Waalre?
Dan kunt u hier onze folder downloaden.